Vaša kolekcija knjiga u dnevnom boravku

0
874

Vremenom, svako od nas sakupi veći ili manji broj knjiga. Bilo da je riječ o školskim knjigama, lektirama, romanima…njihova vrijednost je uvijek velika.  

Kod osoba koje vole čitati kolekcije knjiga znaju biti pozamašne, te par polica iznad radnog stola ili u spavaćoj sobi nije dovoljno da se izlože one omiljine a tek sve. Postoje i osobe koje imaju veliki broj knjiga, ali imaju par onih koje uvijek mogu ponovo čitati pa ih žele uvijek imati pri ruci.

Dnevni boravak je jedna od prostorija u koju možete spremiti kako manju tako i veću količinu knjiga koje će biti dostupne u svakom trenutku, vaša osobna biblioteka.

kućna biblioteka

Ako se odlučite da vaš dnevni boravak bude dom što većeg broja knjiga, najbolje bi bilo da postavite dublje police na koje je moguće složiti knjige u dva reda. Visine u dnevnom boravku možete odlično iskoristiti za odlaganje knjige.

I ne zaboravite, police netrebaju uvijek biti ispunjene samo knjigama. Između knjiga postavite razne vaze, skulpture, košare, te razne druge dekoracije što u konačnici jako lijepo izgleda.

U nastavku donosimo nekoliko primjera u kojima je dnevni boravak osvježen manjim ali i velikim osobnim bibliotekama.

kućna biblioteka

Biblioteka u dnevnom boravku

Biblioteka_dnevni_boravak

Sobna_biblioteka

kućna biblioteka

Biblioteka u dnevnoj sobi

Dnevni boravak_biblioteka

Biblioteka_dnevna_soba

kućna biblioteka

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR