Uskladite lak za nokte sa godinama

0
658

Šljokice na noktima pedesetogodišnje gospođe? O ne, nikako. Lak za nokte treba uskladiti sa odjećom i naravno sa godinama.

Dvadesete – eksperimentišite

cvjetici-i-sljokice-na-noktima

Metalic tonovi, cvjetići, tačkice. Vama je sve dozvoljeno. Nemojte koristiti klasične boje jer ćete djelovati monotono. Izaberite nešto čime ćete se izraziti i biti u centru pažnje.

Šljokice su must have u vašim godinama. Nokti na nogama moraju biti u istoj nijansi kao i na rukama. Na to obratite posebnu pažnju.

Tridesete – imajte mjeru

lak-za-nokte-tamni-tonoviTamni tonovi u boji bobičastog voća savršeno pristaju uz malo duže nokte oblika badema. Crne nijanse trebate svakako imati u svojoj paleti, ako želite uspješno pratiti modne trendove.

Lak naravno trebate uskladiti sa bojom odjeće, ali to nije problem jer su u trendu već duže vrijeme tamnoljubičasta, tamnoplava, tamnosmeđa, tamnocrvena – bilo koju nijansu da izaberete nećete pogriješiti.

Četrdesete i više – klasične boje

lak-za-nokte-bez-boja

Za vas su idealne klasične boje poput nježne ružičaste ili bež. Jako je važno da redovno održavate svoje nokte, turpijate u obliji oblik i naravno pazite da vam ruke uvijek budu hidratizirane kremom kako bi i nokti izgledali besprijekorno.

Ako imate neravnine ili mrlje na noktima odaberite malo gušće i mat nijanse laka.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR