Olivera Balašević: Ja sam imala užasnu tremu a Đole je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi

0
1191

Sedmog maja, davne 1981. godine, skromno i samo sa kumovima pred matičarem Olivera i Đorđe Balađević su rekli sudbonosno “DA”.

Prelijepa mlada bila je u bijeloj haljini a Đole onako kako to samo on umije na svoje vjenčanje došao je u farmerkama i patikama.

“Kasnili smo na sopstveno vjenčanje. Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se vjenčali i ja sam zbog albuma za djevojčicu željela daa budem u bijelom, mislim da je to san svake djevojke. A Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž” – prisjeća se Olivera.

Olivera Balašević

Olivera dodaje da iako je vjenčanje bilo skromno, ona ne žali ni za čim: “Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole “prevario” da treba da snimaju neku TV emisiju i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu a Đole je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi.”

“Kada su pitali da li neko ima nešto da prijavi, Đole je matičaru pružio ključeve od auta i rekao da nešto nije uredu sa ler-gasom, auspuh ne radi nešto dobro. I tako smo se mi legalizovali.” – ispričala je Olivera.

Vjenčnje Olivere i Đorđa Balaševića

Gledajući unazad u intervju za lifestyle magazin Đorđe o svom braku priča otvoreno i realno: “Toliko smo dugo zajedno da je sasvim normalno i da se nadurimo jedno na drugo, ali je primaran osjećaj da smo našli drugu polovinu. Prolazili smo i kroz teške periode, kada smo trpjeli pritiske spolja. Naravno, bilo je ljuljnja, gubili smo oslonac. Imali smo malu krizu ali mi od nje slavimo toliko godina koliko drugi nisu ni u braku. U našoj priči ima puno vatre i strsti pa još uvijek moram da objašnjavam gdje sam bio i zašto se nisam javio na telefon.”

Đorđe i Olivera Balašević

Pričajući o svom braku s Oliverom, sigurno mnoge žene pomisle “E, što i moj nije takav” ali pored toga Đorđe sebe ne doživljava kao divnog muža.

“Svjestan sam da imam i mnogo mana, koje s godinama pogotovo dobijju pravu formu, ali mislim da je vrijeme koje smo zajedno proveli, neprocjenivo. Sve što me ponekad nervira i za šta mislim da nije trebalo da se desi, vjerovtno je neophodno da bi takva ličnost letjela tako visoko. Nekad je dovoljno da se ujutro pogledamo pa da se blanko posvađamo, ali uglavnom su to prelijepi trenuci.” – ističe Đole.

*Dio teksta je preuzet sa http://www.hellomagazin.rs

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR