Norveški radijator – optimalno uživanje u toplini vašeg doma

0
332

Norveški radijator GLAMOX 3001 rezultat je dugogodišnjeg razvoja sistema električnog grijanja norveške firme ADAX. Porodica GLAMOX pojavila se na tržištu Norveške krajem 1996. Godine, a na našim područjima 2000. godine.

Kao peta generacija sistema električnog grijanja porodica GLAMOX 3001 maksimalno je iskoristila prirodne zakone termodinamike i najnovija dostignuća elektronike.

Osnovni princip rada Norveškog radijatora zasniva se na principu konvekcije. Cirkulacija vazduha kroz radijator je potpuno prirodna, bez ventilatora. Imaju ugrađen elektronski thermostat osjetljivosti 0,1 C koji obezbjeđuje preciznu regulaciju temperature u 0,3 C što je deset puta preciznije od standardnog mehaničkog termostata.

Norveški radijator

Veoma osjetljiv thermostat sa veoma velikom brzinom reagovanja može da ostvari uštedu i do 15% u odnosu na druga tijela za grijanje prostorija sa mehaničkim termostatima. Dodatna ušteda se ostvaruje digitalnim programabilnim termostatima.

Programabilni thermostat kod GLAMOX 3001 i ADAX NEO radijatora omogućava da prilagodite način rada radijatora termostata u skladu sa vašim životnim navikama, dok isti obezbjeđuje precizno mjerenje temperature i uključenje ili isključenje grijanja kada je temperature ispod ili iznad zadane temperature.

Stoga, programabilni termostat  Vam daje mogućnost da izaberete u kojem period dana ćete grijati vaš prostor i koju temperaturu želite da postignete. Možete podesiti četiri različite temperature u četiri različita perioda u nedjelji i vikendom.

Ekonomija, ekologija i estetika su tri osnovne prednosti koje vam pruža norveški radijator Glamox 3001, a raznovrsnost Adax neo boja omogućuje uklapanje u svaki enterijer.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR