Najbolje mobilne aplikacije za zaljubljenike putovanja

0
384

Predstavljamo vam najbolje aplikacije za vaš mobilni telefon koje će vam pomoći da se bolje orjentirate, lakše pronađete prijevoz ili pronaći bolje restorane i kafiće.

1) Local Eats

Odlična aplikacija koja će vam prikazati najbolje restorane i kafiće određenom gradu.

2) Google Offline Maps

Od sada Google mape možete pohraniti na mobitel potpuno besplatno i koristiti ih u bilo kojem mjestu bez upotrebe interneta.

3) TripAdvisor

TripAdvisor je najblja stranica koja vam putem svoje aplikacije omogućuje da vidite iskustva korisnika za destinacije, restorane, sigurnosne mjere, prijevoz, ali i da rezervirate putem ove aplikacije letove, hotele, citypassove i karte za muzeje i javne prijevoze.

4) Airbnb

Ako često putujete sigurno vam se dogodilo ili će vam se dogoditi da morate rezervirati isti dan kada putujete zbog iznenadnog putovanja, na žalost hoteli u last minute opcijama su najskuplji, ali zato je tu airbnb odnosno njegova aplikacija putem koje možete isti dan rezervirati apartman bilo gdje u svijetu brzo i povoljno.

5) Skyscanner

Ne postoji brži i efikasniji sistem za pretraživanje avionskih karata bilo gdje u svijetu. Sistem se obnavlja svakih nekoliko minuta pa tako svakih nekoliko minuta možete dobiti najbolju cijenu za traženu avionsku kartu.

6) Wifi finder

Najboljiolji i najefikasniji sistem za pretraživanje wifi lokacija bez obzira gdje se nalazili.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR