maria
Super Global Moderator
Super Heroina

Ugled: +99/-295
Na mreži
Pol:
 Serbia
samo pravilno vežbanje je pravo vežbanje
|
 |
« poslato: - Среда, 14.01.2009. u 11:03h » |
|
svi živimo u nekom ,,brzom,, vremenu,jurnjava,posao,kupovina,druženje sa priojateljima izlasci.koliko sve to utiče na decu,da li mislite da im poklanjate dovoljno pažnje i vremena?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
.
|
 |
« Odgovor #1 poslato: - Четвртак, 15.01.2009. u 13:14h » |
|
vjerovatno ne dovoljno, ali se trudim sto vise i sto kvalitetnije... ali, oni bi, opet vjerovatno, imali primjedbu i na ovo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
manuela
Članica u razvoju
Ugled: +0/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: - Недеља, 25.01.2009. u 13:03h » |
|
ja tenutno nemam posao pa im se maksimalno posvecujem...kada sam radila trudila sam se da kvalitetno provedemo zajednicko vreme...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
sanjac
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: - Уторак, 07.04.2009. u 14:53h » |
|
Mislim da sam maksimalno posvecena detetu (porodici). To ne znaci da je pustim da se pentra po ormaru dok peglam satima, vec da imam sluha za njene potrebe, zelje, da gledam i uzivam u svakoj fazi koju prerasta, da jedna drugu zagrlimo bez razloga, uz pogled u oci i "volim te". Ucimo je redu i radu, od kad ustane i pocne pripreme za vrtic, ponasanju u kuci i drustvu, deljenju, jednostavno nasa roditeljska obaveza je da smo maksimalno posveceni deci. Ili mi to tako gledamo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
diamond
Poznata ličnost

Ugled: +3/-1
Van mreže
Pol: 
Sutra je novi dan
|
 |
« Odgovor #4 poslato: - Недеља, 12.04.2009. u 12:05h » |
|
Obaveze su velike danas ali za decu se mora naci vreme jer vreme koje sada ulazemo u njih kasnije se isplati....sa dobrom organizacijom postignem da budem i dobra majka i poslovna zena i to je za mene uspeh.....nedelja nam je na primer uvek porodican dan kada se iskljuce mobilni,ode van grada na rucak i neku zabavu u prirodi,tako svi napunimo baterije.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Luledzija Ljiljana Anja
|
|
|
|
|
style
Članica u razvoju
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: - Понедељак, 20.04.2009. u 21:15h » |
|
za sad dovoljno da se ni u jednom momentu ne oseca usamljeno,mala je pa nema bas i neke zaheve,videcemo kad poraste,ali trudicemo se da zadovoljimo i njene i svoje potrebe.mislim da nije vazno koliko vremena provodis sa svojom decom vec kako ga provodis. imam komsinicu koja je kod kuce ceo dan sa decom u prostoriji ,ali im se ne posvecuje,vec stalno nesto radi,npr.veze dok joj deca traze ovo,ono ona sve sad cu ,evo sad cu ...izludjuje me stvarno-izvinite ako sam se udaljila od teme. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Aloha
Svakodnevna polaznica

Ugled: +9/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: - Понедељак, 04.05.2009. u 11:02h » |
|
Mislim da nije poenta u tome KOLIKO vremena provodite s detetom, vec KAKO to vreme provodite. Ja sam nezaposlena (mislim, ne sljakam u firmi 10-12 sati), ali radim posao kod kuce. Posla uvek ima, ponekad je problem rasporediti dan, a da svi budu srecni. Ja sam u prednosti naspram zaposlenih zena, jer nisam striktno vezana za radno vreme. Sa detetom sam 24/7, izuzetak su retki dani kada ode kod bake... uglavnom, bila bih bezobrazna kada bih pustila da se dete zabavlja kako zna i ume samo. Naravno, postoje i momenti kada mi nije ni do cega, i kulturno zamolim za tisinu, i sto je bitno, dobijem razumevanje deteta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko ima problema neka digne ruku. I neka je drzi tako dok mu ne utrne. Kad spusti ruku bice mu mnogo lakse.
|
|
|
|
|
|
palma
|
 |
« Odgovor #7 poslato: - Понедељак, 04.05.2009. u 15:36h » |
|
Imam jednu cerku. Trenutno nisam zaposlena tako da joj se maksimalno posvecujem. Imamo super odnos.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
garavusica
Poznata ličnost

Van mreže
Pol: 
ever and ever,and forever young!
|
 |
« Odgovor #8 poslato: - Понедељак, 11.05.2009. u 20:34h » |
|
Maximalno!  Moja deca su moj zivot!Razmazila sam ih,ali to ne znaci da su losa deca-naprotiv!Ponosim se njima. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
BECHA
Članica u razvoju
Ugled: +1/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: - Уторак, 08.12.2009. u 20:29h » |
|
ah ...ja ne radim pa je moje vreme,svo,skoro usresredjeno na njih...na njihove ptrebe i ispunjenje njihovog vremena
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
MO
|
 |
« Odgovor #10 poslato: - Уторак, 26.01.2010. u 16:25h » |
|
Dosta vremena provodimo zajedno. Uglavnom je to vreme kvalitetno potroseno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
veca33
|
 |
« Odgovor #11 poslato: - Среда, 03.02.2010. u 10:25h » |
|
Svo svoje vrijeme posvecujem njima, posebno sada kada ga imam na pretek
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
medi
|
 |
« Odgovor #12 poslato: - Среда, 03.02.2010. u 15:02h » |
|
Ne dovoljno! Radim od 8-4, imam i dodatni posao vezan za racunar koji radim kuci, ali se trudim da bar to radim kada ona ode spavati. U svakom slucaju, zaposlene majke sigurno djeci nemogu posvetiti dovoljno vremena (ili onoliko koliko bi zeljele)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
A strong woman has faith that she is strong enough for the journey, but a woman of strenght has faith that it is in the journey that she will become strong
|
|
|
|
|
|
Betty_Boop
|
 |
« Odgovor #13 poslato: - Среда, 10.02.2010. u 18:02h » |
|
Moja beba ima 6 mjeseci i sad joj posvecujem 100% vremena,sve se vrti oko nje.Mislim da poslije nece biti tako...ali za sada uzivamo jedna u drugoj....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|