Anja*SB
Poznata ličnost

Ugled: +0/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #30 poslato: - Понедељак, 13.04.2009. u 18:29h » |
|
Pa do sad nisam imala priliku da upoznam sa roditeljima, nisu od onih kojima se svi dopadaju i da su slatkorecivi itd....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Anja* SB
|
|
|
|
|
|
*Naky*
|
 |
« Odgovor #31 poslato: - Понедељак, 13.04.2009. u 23:30h » |
|
Mislila sam da moj tata nikad nece da kaze da je neki moj decko super,da ce uvek svima da nalazi mane, ali sam dozivela to! I htela sam da padnem kad sam cula tu izjavu  Super se slazu,a meni je to jako bitno... A mama... Ona je zaljubljena u njega  ))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
leawana
Učesnica u diskusijama

Van mreže
Pol: 
...Mislim, dakle postojim...
|
 |
« Odgovor #32 poslato: - Четвртак, 21.05.2009. u 15:22h » |
|
ja sam moje roditelje svakako sokirala svime time... naime, on je bio drug i znali su ga od ranije povrsno... kad smo se smuvali, samo par dana posle toga smo imali saobracajnu nezgodu, i oni su u hitnoj saznali da smo mi zajedno... naravno da su bili sokirani, ali to je bilo pre vise od tri godine... u medjuvremenu su se toliko zblizili da su njih dvojica isli na kampovanje 15 dana sami... tata kaze da je morao on da ga procita lepo, i objasni mu par stvari... kad su se vratili obojicu sam pitala nasamo o cemu su pricali, i obojica su mi rekli sta me briga to su muske price.... sad su kao najbolji drugovi, non-stop nesto popravljaju zajedno, kuvaju kotlice, spremaju rostilje... za sad je divno... da ne ureknem...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
leawana
Učesnica u diskusijama

Van mreže
Pol: 
...Mislim, dakle postojim...
|
 |
« Odgovor #33 poslato: - Четвртак, 21.05.2009. u 15:30h » |
|
ja jos uvek ne zivim sa deckom, i necu dok ne budemo imali uslova da se osamostalimo, ne zelim da zivimo ni sa mojima a ni sa njegovima...
slazem se, ista stvar i kod mene....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
zakle988
|
 |
« Odgovor #34 poslato: - Субота, 23.05.2009. u 21:34h » |
|
Super se slazu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
zvezdana
Global Moderator
Super Heroina

Ugled: +38/-5
Na mreži
Pol:
 Serbia
"Zivot je samo jedan!"
|
 |
« Odgovor #35 poslato: - Субота, 23.05.2009. u 21:41h » |
|
Dobro se slazu  ,bolje nego ja sa njegovima  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 "Zivot je ono sto nam se desava dok smo obuzeti drugim planovima!"
|
|
|
|
|
|
Cindarella
|
 |
« Odgovor #36 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 12:59h » |
|
keva ga stvarno mnogo gotivi,a otac...DAAAJ NE PIIIIITAAAj...Nisu ni na cao,on ne sme da dolazi kod mene dok se ne uzmemo(totalno bzvz i mnogo se nerviram zbog toga),ja se za 4 meseca udajem on nece uopste o tome da prica,i strasno mi je krivo zbog toga..kao ima jos do tad,kao da hoce da mi izbaksuzira.Mama jadna skupljala novac,a on c,i na kraj prsnem i resim da se udam u farkama u opstini.Ako mu moj mm nije pomogao za ovih par godina,onda niko nije,i on ne zasluzuje to...Nije posteno..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
zvezdana
Global Moderator
Super Heroina

Na mreži
Pol:
 Serbia
"Zivot je samo jedan!"
|
 |
« Odgovor #37 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 15:25h » |
|
bas ti bezveze situacija,mislim ako se vec uzimate koji mu je vrag? pusti ti tatu ako ste vi ok i ako se slazete.. nemoj da baksuziras-mozda je tata samo ljubomoran pa kad vidi da nema kud smirice se
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Cindarella
|
 |
« Odgovor #38 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 20:30h » |
|
Ma ja se nadam da ce da se smiri,a dodje mu na isto,ja se udajem pa se udajem... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
zvezdana
Global Moderator
Super Heroina

Na mreži
Pol:
 Serbia
"Zivot je samo jedan!"
|
 |
« Odgovor #39 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 20:40h » |
|
tako je
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
SENSI
Svakodnevna polaznica

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #40 poslato: - Уторак, 02.03.2010. u 10:56h » |
|
Ja sam imala tu "privilegiju" da zivim i sa svekrvom a kasnije i sa mojim roditeljima i mogu sa sigurnoscu da kazem da tu nema "privatnosti" koja je covjeku potrebna tj. izmedju partnera...kao sto je neko prije rekao dzaba ti zasebna prostorija to nikad ne moze biti isto...niti se mozes voljeti ni svadjati ni plakati...na miru...nije to to nek prica ko sta hoce...sad vec par godina zivimo sami i nemoze se porediti ni sa cim...onaj ko je pred tim periodom NE PREPORUCUJEM ni dan zivota u zajednici  a onaj ko nema drugu soluciju SRETNOOOOOOOO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Athena
ModeratorS
Super Heroina

Ugled: +29/-9
Van mreže
Pol:
 Serbia
|
 |
« Odgovor #41 poslato: - Уторак, 02.03.2010. u 20:04h » |
|
Ma kakav zivot s roditeljima (mojim ili njegovim), ni u ludilu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
aka Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
pozitiva
Global Moderator
Super Heroina

Ugled: +92/-22
Na mreži
Pol:
 Serbia
Music is the Power!
|
 |
« Odgovor #42 poslato: - Среда, 03.03.2010. u 01:38h » |
|
tako je!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
tweety
|
 |
« Odgovor #43 poslato: - Среда, 31.03.2010. u 10:45h » |
|
Ja sam i dalje u zajednici  ...nekako mi bas ne ide da nadjem kucu...Sto se tice njegovih u poslednje vreme stvari su bas bas zategnute...Koliko sam besna na sve jednostavno presedim ceo dan u sobi i nekako mi je lakse
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|