|
chikita
|
 |
« poslato: - Недеља, 07.02.2010. u 18:52h » |
|
Nisam sigurna da je ovo pravo mesto za ovu temu ali nisam znala gde da je postavim. Nedavno sam kupila kaput , mislim da se materijal zove čoja. Izgleda da počinje da mi se ćeba i ne znam kako da čistim to. Javljaju se one gramuljice kao na starom ćebetu  Da li ste se vi susreli sa ovakvim problemom? Kako vi negujete vaše kapute?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: - Недеља, 07.02.2010. u 18:56h chikita »
|
Sačuvana
|
Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.
|
|
|
|
|
zvezdana
Global Moderator
Super Heroina

Ugled: +38/-5
Na mreži
Pol:
 Serbia
"Zivot je samo jedan!"
|
 |
« Odgovor #1 poslato: - Недеља, 07.02.2010. u 19:13h » |
|
ja imam jedan kaput,al ga bas i ne nosim...stoji u ormaru i iskreno nemam pojma kako se materijal zove,al nisam imala takve probleme sa njim,nisu se javljale te gramuljice...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 "Zivot je ono sto nam se desava dok smo obuzeti drugim planovima!"
|
|
|
|
|
|
.
|
 |
« Odgovor #2 poslato: - Недеља, 07.02.2010. u 19:13h » |
|
ja nikako. poskidam te grudvice rukom kad mi baš počnu ići na živce i vozi dalje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
chikita
|
 |
« Odgovor #3 poslato: - Недеља, 07.02.2010. u 19:53h » |
|
Skidam i ja rukom ili selotejp trakom ali posle se ponovo pojave. Nekako mi izgleda ruzno kada se to pojavi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.
|
|
|
|
|
pozitiva
Global Moderator
Super Heroina

Ugled: +92/-22
Na mreži
Pol:
 Serbia
Music is the Power!
|
 |
« Odgovor #4 poslato: - Недеља, 07.02.2010. u 21:15h » |
|
hemijsko ciscenje je pun pogodak  a mozes da probas i sa brijacem,to sam skoro cula i radila na par dzempera,u pravcu na gore
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozitiva
Global Moderator
Super Heroina

Na mreži
Pol:
 Serbia
Music is the Power!
|
 |
« Odgovor #6 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 12:21h » |
|
da da,provereno,samo preporucujem onaj korisceni,tup...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Macaki
|
 |
« Odgovor #7 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 12:57h » |
|
da, da . .sve sto se ceba se sredjuje brijacem, ja to vec godinama radim. sto rece pozi, uzmite neki stari, tup. . 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
zvezdica*
|
 |
« Odgovor #8 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 14:05h » |
|
hvala,zemske...probacu to 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
chikita
|
 |
« Odgovor #9 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 16:48h » |
|
Vidis nisam se nikad setila brijaca  Do duse postoji aparatic za to isto ga tako secka kao brijac. Nisam htela da ga kupim jer radi na baterije sto znaci da je sr... Pozitiva hvala na divnoj ideji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Athena
ModeratorS
Super Heroina

Ugled: +29/-9
Na mreži
Pol:
 Serbia
|
 |
« Odgovor #11 poslato: - Петак, 05.03.2010. u 14:44h » |
|
Ja imam 2 kaputa i nijedan nema te grudvice (nisu novi). Mozda je do materijala??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
aka Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
|
chikita
|
 |
« Odgovor #12 poslato: - Петак, 12.03.2010. u 10:50h » |
|
Ja imam takav kaput i sto se vise otklanja i muci oko njega sve se vise pojavljuju te grudvice ne znam kako da to nazovem i vise mi je dosadilo to skidati i stvarno i ja imam problem sa tim. Cetkom za kosu sam to probala da iscesljam bude dobro par dana i opet.Tako da ga sada nesto rijetko i nosim jer me to zivcira.  Isti problem. Radila sam ovo sto je pozitiva predlozila ali ne vredi. Koliko sam i skinula za pola sata se ista kolicina vrati  Bas mi je krivo a kaput nisam bas jeftino platila da bi se ovo desavalo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
pozitiva
Global Moderator
Super Heroina

Na mreži
Pol:
 Serbia
Music is the Power!
|
 |
« Odgovor #13 poslato: - Петак, 12.03.2010. u 14:45h » |
|
ja verujem da ce se problem ponovo javiti a to je do kvaliteta tkanine,ali za skidanje i prvu pomoc tj osvezavanje pomaze taj brijac,kao i za dzempere i sl...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|