[x]

REGISTRACIJA JE BESPLATNA!

---------------------------------------------------

Još nisi registrovana? Šta čekaš?

Ukoliko si registrovana ULOGUJ SE

Jedinstvena.net - ženski forum

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
- Четвртак, 09.09.2010. u 23:36h
Početna Blogerke! Pomoć Prijavljivanje Registracija

Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: lepota,saveti,trikovi,koliko vremena posvećujete sebi  (Pročitano 3611 puta)                                                           Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on LiveShare this topic on MySpaceShare this topic on TwitterShare this topic on YahooShare this topic on Google buzz
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
MO
Super Heroina

Ugled: +104/-21
Na mreži Na mreži

Pol: Žena
Serbia Serbia

Libra

« Odgovor #45 poslato: - Недеља, 24.01.2010. u 01:00h »

Dovoljno vremena posvetim sebi, tj onoliko vremena koliko osetim da mi je tog dana potrebno.
Sačuvana

Oglasi
Athena
ModeratorS
Super Heroina

Ugled: +29/-10
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Leo

« Odgovor #46 poslato: - Понедељак, 25.01.2010. u 13:47h »

Najvaznije za lepotu: dovoljno sna (lepse ten izgleda ako spavas nocu, a budna si danju, nego obrnuto), dakle, rano leganje i rano ustajanje. Bez cigareta (mada znam devojke koje puse i zasad im ten izgleda super, verovatno ce se posledice videti malo kasnije) i alkohola (sem ponekad), piti dosta vode. Ne sminkati se svaki dan i ne stavljati na lice svu kozmetiku koju posedujete, vec sve umereno. Ne stedeti na kremi za lice, uzmi onu koja ti odgovara bez obzira sto je mozda skupa, ne treba stedeti jer je ipak lice u pitanju. Mada ima i super krema sa ok cenama. Maska za lice jednom (do dvaput) nedeljno. Ja se pridrzavam ovih stvari i s tenom nikad nisam imala problema, koza mi je meka, a bubuljice nemam.
Sačuvana

aka Sherlock Holmes
Oglasi
*Naky*
Super Heroina

Ugled: +10/-1
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Virgo

« Odgovor #47 poslato: - Понедељак, 25.01.2010. u 16:06h »

U zadnje vreme bas ni malo vremena ne posvecujem sebi, osim one osnovne higijene, sminkanja i farbanja. Bas sam se zapostavila...
Sačuvana
Oglasi
AdisongirlCat
Početnica+

Ugled: +0/-0
Van mreže Van mreže

Virgo

« Odgovor #48 poslato: - Понедељак, 25.01.2010. u 23:44h »

prosto obozavam ovu temu.... Wink
svaka cast za savete devojkeeee, dobro su mi posluzili Dance1
Sačuvana
Oglasi
Džozefina
Super Heroina

Ugled: +46/-6
Na mreži Na mreži

Slovakia Slovakia

Taurus

....)))))

« Odgovor #49 poslato: - Понедељак, 08.02.2010. u 23:51h »

Gledam da svaki dan posvetim sebi bar malo vremena....mada sad sam se bacila na skidanje kilograma i oblikovanje tela.... Dance1  Girl Dance  Girl Hide
Sačuvana

Oglasi
Athena
ModeratorS
Super Heroina

Ugled: +29/-10
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Leo

« Odgovor #50 poslato: - Четвртак, 20.05.2010. u 20:07h »

Moj trik, kad hocu na brzaka da osvezim izgled, a da ne lepim sminku: ohladjene kesice kamilice stavim na oci 10ak min, a ako ih nemam pri ruci onda stavim bezbojnu maskaru, ona bas osvezi pogled, a ne izgledam kao da imam sminku), i blago tonirana krema za lice (dobra je iz Avona jedna, mislim da se zove Solutions Radiance, ima zastitni faktor 15). Kosa takodje igra jako bitnu ulogu u izgledu, neki cak kazu da je kosa 50% izgleda, mislim da ima istine
Sačuvana

aka Sherlock Holmes
Oglasi
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Sav sadržaj je u vlasništvu Jedinstvena.net. Zabranjeno je bilo kakvo korišćenje bez pisane dozvole. © 2010 WebGazda doo, sva prava zadržana.
Prijatelji: putShare.com | Blogerke.com! | HostingLista.com | Karike.com | Tracara | Jedinstvena.net na Cvrkutanje.com | Probjave.com