Dizajn profili na Instagramu koje trebate pratiti

0
452

Instagram je društvena mreža koja je sigurno promjenila način na koji smo gledali fotografije, a neki njegovi članovi postali su poznati širom svijeta i imaju preko milione pratitelja.

Za vas smo pronašli 5 najboljih dizajn profila na Instagramu koji su nepresušna inspiracija za sve ljubitelje lijepih interijera.

Louise Roche (@villastyling)

Louise je produkt dizajner i fotografkinja. Ima skoro dvije decenije iskustva rada u australijskim časopisima. Svoj stil opisuje kao promišljen, uredan i morski. Rocheova objavljuje dijelove setova koje osmišljava za razne kompanije, a od nje možete prepisati kako upotrijebiti detalje u svom domu.

Louise Roche (@villastyling)

Katerina Dima (onlydecolove)

Katarina je grkinja koja živi u Norveškoj, a sa promjenom adrese u potpunosti je usvojila prepoznatljiv skandinavski stil. Njen moto pri dizajniranju je minimalizam u svom najljepšem izdanju. Da biste vidjeli koliko savršene mogu biti kompozicije koje sadrže isključivo bijelu, sivu, zlatnu i crnu boju partite Katarinu na instagramu.

12301186_544271989072148_2056184095_n(1)

Will Taylor (@brightbazaar)

Will jedan od najuticajnijih britanskih blogera kada je riječ o dizajnu enterijera. Svoje postove pretvorio je u knjigu i ambiciozno nastavlja dalje. Njegov stil je šareno, šareno. I još jednom šareno! Ako nema boja, sliku neće ni uploadovati na Instagram.

Will Taylor

Justina Blakeney (@justinablakeney)

Justina je dizajnerka i blogerka koja je istinski predstavnik boho pokreta. Njen dizajn bi se mogao opisati kao  rascvjetano! Justina vam svakodnevno otkriva nove DIY trikove, ali i usmjerava pažnju na nove kreativce. Blakeneyeva je ovog ljeta izdala knjigu The New Bohemians u kojoj je predstavila najzanimljivije boho enterijere.

Justina Blakeney

Ashley Rose (@sugarandcloth)

Ashley dolazi iz Teksasa. Bilježi svoju pastelnu svakodnevicu, sa posebnim osvrtom na zanimljive prostore. Njen stil su nježne kompozicije koje obavezno sadrže i vesele detalje kao što su ananasi, krofne ili kaktusi.

Ashley Rose

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR